Sulejman Veličanstveni sa prevodom 116 epizoda

Sulejman Velicanstveni epizoda

Turska serija Sulejman Veličanstveni sa prevodom gledanje epizoda 116 epizoda sa prevodom – s prijevodom – prevod na srpski i hrvatski jezik, sa turskog… – Veličanstveno stoljeće 116 (snimak turske serije sulejman veličanstveni online ep 116) besplatno gledanjena internetu

Opis: Perzijski Šehzade Elkas Mirza šalje sultaniji Mihrimah pismo u 116. epizodi, a ono glasi ovako:

Danas sam hodio putima što su ih vaše noge prošle. A oni mirisahu poput ruža. To bijahu ruže što pred sobom i plemiće nemočnima čine. Tko se i ne bi bacio u ljubav nakon što doživi vašu ljepotu? Srami li se sunce nakon što vas vidi? Skriva li se mjesec među oblacima? Kad bih vas još jednom vidio… Ja sam sada neizlječiv.
Strah koji pada niz moju dušu, doseže usne vaše. Moja sudba je ona feliksova. Poput njega ću se mnogo puta iz pepela rađati kako bih se nadao vama.

Veličanstveno Stoljeće –  Sulejman 116. ep. gledanje besplatno online na internetu

Sultanova druzba prevod Velicanstveno stoljece 116  epizoda uyivo online – najpopularnija turska serija za online gledanje na internetu i sve to besplatno

Sulejman Veličanstveni 116 epizoda natabanu . com ima prevod natabanu com – snimak od veličanstveno stoljeće – priča o životu i vladavini jednog od najvećih turskih, ali i svetskih osvajača u istoriji balkanje com. Radnja je usmerena na period 16. veka kada je sultan došao na vlast ( imao je 26 godina  natabanu i balkanje), njegova osvajanja, buran život i najbolje godine kao Sulejmana Veličanstvenog, kao neizostavna priča o Osmanskom carstvu ( koje je u vreme njegove vladavine doseglo vrhunac).

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker