Sulejman Veličanstveni 113 epizoda sa prevodom

Sulejman Velicanstveni epizoda

Sulejman Veličanstveni turska serija 113 epizoda s prevodom – sa prijevodom – prevod na srpski i hrvatski jezik, sa turskog, uskoro… – Veličanstveno stoljeće 113 (snimak turske serije od sulejman veličanstveni online ep 113) besplatno gledanje

OPIS 113. epizode: Svi shvaćaju kako je Sulejman praktički rekao da će Selim biti sljedeći nasljednik Prijestolja. Fatma govori Mustafi o Hurreminoj tajnoj sobi.

Bejazid pita Mustafu može li on dogovoriti susret između njega i Huri Džihan uskoro u Amasiji. Mustafa i Fatma planiraju otkriti svima za Hurreminu tajnu odaju. Sokolović govori Hurrem da se Fatma sastala s njim pokušavaši ga pridobiti na svoju stranu. Fatma pokušava rastaviti i osvojiti!

Pokušava umetnuti nevolje među Rustema i Mihrimah, ali i među Rustema i Hurrem te Rustema i Sokolvića. Huri Džihan napušta Palaču i ponovno odlazi teti Bejhan. Nurbanu ide u rađaonicu u sred svađe sa Selimom i rađa sina. Atmadža se susreće s Fatmom te planiraju kako razotrkiti Hurrem dovodeći na Divan važnu osobu.

Javuz govori Dževher da ode i da ju brod čeka. Hurrem ide u tajnu prostoriju prisluškivati „gosta“, a tamo ju dočeka Sulejman! On se jako naljuti na nju. Rustem to saznaje i misli da mu Hurrem ne vjeruje. Sulejman je zatvorio i uništio prostoriju. Dževher i Zumbul se susreću posljednji put, ona je otrovana, ona mu govori istinu, ali mu i priznaje da ga je voljela. Hurrem oslobađa Zumbula. On je od sada slobodna osoba i može napustiti Palaču.

Rustem obaviještava Sultana o brojnim žalbama u Amasiji, a Sulejman traži od njega da nađe uzrok istima. Sulejman još uvijek ne priča ni ne viđa Hurrem. Svi saznaju za Nurbanino novorođenče. Sulejman posjećuje Manisu, ali umjesto da sa sobom povede Hurrem, on na put kreće s Valerijom.

Sulejman 113. ep. gledanje besplatno online na internetu free

Sultanova druzba prevod Velicanstveno stoljece 113  epizoda live online – najpopularnija turska serija za online gledanje na internetu i sve to besplatno

Sulejman Veličanstveni 113 epizoda natabanu . com ima prevod natabanu com – snimak od veličanstveno stoljeće – priča o životu i vladavini jednog od najvećih turskih, ali i svetskih osvajača u istoriji balkanje com. Radnja je usmerena na period 16. veka kada je sultan došao na vlast ( imao je 26 godina  natabanu i balkanje), njegova osvajanja, buran život i najbolje godine kao Sulejmana Veličanstvenog, kao neizostavna priča o Osmanskom carstvu ( koje je u vreme njegove vladavine doseglo vrhunac).

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sulejman Veličanstveni 113 epizoda sa prevodom”

  1. ZDRAVKA PAP says:

    mnogo mi swe dopada sultanva druzba

Leave a Reply

eXTReMe Tracker