Sulejman večera sa Bregom i Cecom

Halit Ergenč, glumac koji se proslavio igrajući Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, sutra stiže u Beograd. On će biti specijalni gost na svečanom puštanju programa TV „Nova“, a izrazio je želju da upozna naše zvezde, Cecu i Bregovića.

"Sulejman veličanstveni"

Halit, koga će gledaoci TV „Nova“ moći da gledaju u novom, trećem serijalu „Sulejmana Veličanstvenog“, pred dolazak u Beograd rekao je da želi da upozna neke od domaćih muzičara. Naime, kako „Blic“ saznaje najveća zvezda u Turskoj ići će na zajedničku večeru sa Cecom Ražnatović i Goranom Bregovićem.
Halit je svojim domaćinima ispričao kako je čuo za Cecu i da poštuje to što na njene koncerte dolazi i po 100.000 ljudi i otuda bi želeo i da je upozna. Istovremeno, upoznaće se i sa Bregovićem, koji je i u Turskoj poznat kao jedan od najcenjenijih umetnika u svetu, a poreklom je sa naših prostora.
I Ceca i Bregović, ovim povodom, ostali su juče nedostupni za komentare.
Inače, TV „Nova“ startuje sa programom sutra. Najpre će biti predstavljena programska šema ove televizije, a onda se očekuje i svečano puštanje programa. Upravo tim povodom, Halit i dolazi u Srbiju. On će biti i specijalni gost na svečanom prijemu na kom će, između ostalog, biti prikazana i mini-epizoda iz najnovije sezone „Sulejmana Veličanstvenog“.
Građani će, pak, „Sulejmana“ moći da gledaju u početku preko kablovskih operatera i na satelitskom kanalu ove televizije. Očekuje se da će osim „Sulejmana“ na „Novoj“ biti emitovane i nove epizode serije „Budva na pjenu od mora“.
Ovo će biti drugi put da Halit Ergenč dolazi u Srbiju. On je tačno pre dve godine bio u Beogradu sa suprugom i koleginicom Berguzar Korel.

Povratak iz Ciriha
Ceca, koja je u subotu nastupala u Cirihu, vratila se u Srbiju. Ona je samo nekoliko sati pre toga pomogla mladićima koji su imali udes ispred njene kuće. Jedan od njih, Bojan Jovičić se, prema rečima njegove majke, „oseća bolje nego u subotu, i čekaju ga dodatni pregledi“.

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker