Nova Hurem je Vahide Gordun

Čuvena Hurem je odustala od serije navodno zbog zdravstvenih problema u koje on ne veruje, i da su radnici besni na koleginicu jer je u seriji nastala kriza.

 Vahide Gordun

Vahide Gordun

Producent serije “Sulejman Veličanstevni”, Timur Savdži, otkrio je javnosti da glumica Merjem Uzerli više nije deo serije i da se ona vratila u Nemačku. On tvrdi da je čuvena Hurem odustala od serije navodno zbog zdravstvenih problema u koje on ne veruje, i da su radnici besni na koleginicu jer je u seriji nastala kriza. Ipak, producenti najavljuju da će glumicu zameniti Vahide Gordun.

– Nema više Merjem Uzerli – rekao je Timur na sastanku kada je okupio 200 radnika sa serije. – Od sada pa nadalje nastavljamo da radimo na seriji. Ona je to uradila zbog novca. Želim da posao završim kako treba, ali sezonu ćemo zbog krize morati da završimo nedelju dana ranije.

Timur je u intervju za turski Hurriyet rekao i da mu je Meriem rekla da se ne oseća dobro i da je depresivna, ali da zvanični izveštaj lekara nije video.

– Ona zbog novca leži na klinici – tvrdi Savdži. – Nisam uspeo da dobijem izveštaj od lekara i ne znam kako je to moguće. Navodno, doktori kažu da boluje od od sindroma sa kojima se ljudi vraćaju iz rata. Ono što sam čuo je da su je posavetovali da godinu, do godinu i po, mora da bude izolovana od ljudi.

Producent, koji je inače sa Meriem provodio svaki dan dok je bila na snimanjima, je pokušao i da razume svoju prijateljicu.

– Možda joj svega previše. Njoj se život sa “Sulejmanom” okrenuo naglavačke. Mislim da nije uspela da uspostavi ravnotežu u Istanbulu, tako da bi svakako otišla.

Iako se turski mediji objavili na sva zvona da će nova Hurem najverovatnije biti Gulcin Santircioglu, producenti kao glavnu glumicu vide izvesnu Vahide Gordun.

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker